Начало
    • Bulgarian
    • English (UK)

Търсене в сайта

онлайн поръчка
Химическо чистене ULTRA отваря през 2008г. В нашите ателиета за химическо чистене и професионално пране всеки клиент получава услуга с високо качество. Нашите служители са с дългогодишен опит, а консумативите които ползваме с високо качество. Дрехите Ви са грижливо почистени, изгладени и опаковани. Можете да ни откриете в Дианабад и Дружба 2. За улеснение на клиентите работим с фирми за професионално багрене на дрехи и пране на килими.

Ако не разполагате с време, ние предлагаме услуга доставка в удобно за клиента време и място. Можете да поръчате доставка чрез он-лайн формата или на телефон 088 200 40 40.

За корпоративни клиенти Химическо чистене ULTRA предлага дългосрочно партньорство на конкурентни цени.

Вижте още
Често задавани въпроси

Можете да направите поръчка чрез он-лайн формата ни тук, да се обадите на телефон 088 200 40 40, или чрез viber приложението на същия номер.

Обслужваме цяла София. Взимане и доставка се извършват с работно време 09:00 – 18:00 в делнични дни и 09:30 – 15:00 в събота.

Доставката е безплатна за поръчки над 20 лв. Ако стойността на поръчката е по-малка, ще ви таксуваме 20 лв.

Не. Това е наше задължение. Нашите професионалисти ще сортират и почистят дрехите ви според инструкциите на етикета им.

Да. Работим с външни фирми за багрене на дрехи и професионално пране на килими. Прането на килими е целогодишно. Поръчки за багрене на дрехи и пране на килими се приемат само на място в обектите ни.

В нашите ателиета работим с висококачествени професионални препарати и винаги спазваме инструкциите за почистване от етикета на дрехата. За да имаме по-голям шанс да почистим петната, те не трябва да са предварително третирани от клиента. Третираме петната, докато бъдат изчистени или докато има подобрение. Понякога и ние не можем да се справим с определено петно.

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ ULTRA
София, бул. Г.М.Димитров 62
0882306281 - office@ultrabg.com

В нашите ателиета за химическо чистене и професионално пране в гр. София всеки клиент получава услуга с високо качество. Дрехите Ви са грижливо почистени, изгладени и опаковани.