За нас
    • Bulgarian
    • English (UK)

Търсене в сайта

laundry-machine

Кои сме ние

Химическо чистене ULTRA отваря през 2008г. В нашите ателиета за химическо чистене и професионално пране всеки клиент получава услуга с високо качество. Нашите служители са с дългогодишен опит, а консумативите които ползваме с високо качество. Дрехите Ви са грижливо почистени, изгладени и опаковани. Можете да ни откриете в Дианабад и Дружба 2. За улеснение на клиентите работим с фирми за професионално багрене на дрехи и пране на килими.
Ако не разполагате с време, ние предлагаме услуга доставка в удобно за клиента време и място. Можете да поръчате доставка чрез он-лайн формата или на телефон 088 200 40 40.
За корпоративни клиенти Химическо чистене ULTRA предлага дългосрочно партньорство на конкурентни цени.

Машини и материали


За да осигурим на своите клиенти необходимото качество, ние оборудвахме ателието си с последно поколение почистващи и перални машини от водещите фирми в бранша REALSTAR, DANUBE и SILK. Те са съобразени с всички изисквания на международните стандарти по отношение на опазване на околната среда.
В своята работа използваме само качествени препарати за химическо чистене и пране на световно признати производители като SEITZ, което гарантира чистота, свежест и дългогодишна употреба на Вашите облекла, спално бельо, домашен текстил и др.


neon-sign

Доволни клиенти

В ULTRA всеки клиент получава услуга с високо качество. Дрехите са грижливо почистени, изгладени и опаковани.
Сроковете за изпълнение на поръчките са съответно - за 24 и 72 часа, както и експресна за 3 часа според индивидуалните изисквания на всеки клиент.
spilled-coffee

Корпоративни клиенти

За корпоративни клиенти Химическо чистене ULTRA предлага дългосрочно партньорство на конкурентни цени.
ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ ULTRA
София, бул. Г.М.Димитров 62
0882306281 - office@ultrabg.com

В нашите ателиета за химическо чистене и професионално пране в гр. София всеки клиент получава услуга с високо качество. Дрехите Ви са грижливо почистени, изгладени и опаковани.