Полезно
    • Bulgarian
    • English (UK)

Търсене в сайта

koshnica-prane

Изборът на дрехи, вниманието при носенето им и професионалното им почистване е от съществено значение за дългогодишното им съхраняване. В тази връзка предлагаме на вниманието ви някои полезни съвети:

  1. Проверете дали химическо чистене е допустимо за Вашата дреха - това обикновено е обозначено на етикeта й. Ако имате съмнения относно коректността на производителя и верността на обозначенията за пране и почистване на облеклата - в ателието ни за химическо чистене ще Ви посъветват как да се отнасяте с конкретната дреха.

friendly-shirts

Символите за грижа за дрехите дават полезна информация, която може да ви спести време и пари. По-чистите и по-свежи дрехи ще бъдат носени по-дълго. Ако дрехите са устойчиви на избелване, по-лесно се поддържат чисти.
Някои дрехи може да нямат етикети със символи за грижа за дрехите, затова следвайте инструкциите на избелващите продукти за да тествате тъканите за устойчивост на цветовете.

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ ULTRA
София, бул. Г.М.Димитров 62
0882306281 - office@ultrabg.com

В нашите ателиета за химическо чистене и професионално пране в гр. София всеки клиент получава услуга с високо качество. Дрехите Ви са грижливо почистени, изгладени и опаковани.