Политика за поверителност
    • Bulgarian
    • English (UK)

Търсене в сайта

ЛИЧНИ ДАННИ

За финализиране на поръчка изискваме име, адрес и телефон за контакт, за да можем да изпълним взимане/връщане на поръчката и да изготвим фактура. Може да се свържем с вас, само ако изникнат въпроси по време на този процес.  

Личната информация, която събираме се предоставя доброволно от всеки потребител при попълване на он-лайн формата за поръчки. Ние се грижим извънредно за сигурността на тези данни. Сайтът ни не поддържа лични профили и съответно такива не се съхраняват след приключване на поръчката.

Като администратор на лични данни регистриран в КЗЛД се задължаваме:

  • Да поддържаме мерки за защита срещу неоторизиран достъп до личните данни;
    Да не копираме, препращаме или продаваме лични данни на трети лица за маркетингови цели;

  • Да отговаряме писмено на всякакви възражения във възможно най-кратък срок от тяхното получаване;

  • При промяна в настоящия документ да информираме своевременно;

  • Да гарантираме неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнените заявки за регистрация.Ползвайки www.ultrabg.com вие се съгласявате с условията на настоящия документ. Ако имате съмнения, въпроси или оплаквания относно обработването на вашите данни, можете да подадете възражение на office@ultrabg.com.

 
ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ ULTRA
София, бул. Г.М.Димитров 62
0882306281 - office@ultrabg.com

В нашите ателиета за химическо чистене и професионално пране в гр. София всеки клиент получава услуга с високо качество. Дрехите Ви са грижливо почистени, изгладени и опаковани.